Google Ads

Avantajele promovării pe Google

Google este cel mai folosit motor de căutare din lume. Mai mult, deține serviciile pe care toată lumea le folosește zilnic – Gmail și Youtube. Orice business își poate promova produsele sau serviciile, prin intermediul numeroaselor metode de advertising.

Mai eficient decât SEO

Oricât de bine ți-ai optimiza conținutul cu ajutorul SEO, reclamele plătite vor avea mereu întâietate, ajungi pe prima pagina in rețeaua de căutare imediat dupa setarea campaniilor.

Esential pentru brand awarness

Chiar dacă business-ul tău e la început de drum, Google Ads e și pentru tine – fiindcă aduce brandul tău în prim planul minții consumatorului.

Buget redus

Poti rula campanii si cu un buget redus, nu exista o limitare impusa. Folosim bugetul de care dispui pentru a obține cele mai bune rezultate posibile

Te reconectezi cu vizitatorii paginii tale

Cu Google Ads, ai opțiunea să targetezi oamenii care ți-au vizitat deja pagina. Procentul vânzărilor va crește exponențial, consumatorii fiind deja familiarizați cu brandul tău.

Îți măsori statisticile constant

Cu Google Ads ai acces la detalii foarte specifice pentru site-ul tău – cât timp petrec vizitatorii pe fiecare pagină, câte lead-uri ai generat și cât te-a costat fiecare.

Ai un avantaj în fața competiției

Șansele sunt ca brandurile cu care ești în competiție să se promoveze deja prin PPC. Ca să poți avea un avantaj în fața lor, ai nevoie de promovare eficientă, bine targetată și începută… ieri 

Fiecare business este diferit și fiecare strategie de marketing este concepută de noi special pentru tine.

Alegem tipurile de campanii  potrivite pentru a-ți transmite mesajul publicului țintă

Google Search Ads

Cu ajutorul cuvintelor cheie pe care le alegem împreună, businessul tău ajunge în topul căutărilor Google. Vei fi printre primele rezultate afișate de Google, deci crești exponențial șansele de a atrage clienți.

Google Search Dynamic

Prin acest tip de campanie dezvoltăm reclame relevante, în funcție de conținutul site-ului tău. Google Dynamic identifică esența conținutului tău de pe site și dezvoltă reclame care să fie în concordanță cu ea.

Display Ads

Poți fii creativ cu felul în care îți promovezi businessul cu Google Display Ads. Prin continut grafic, impreună creăm ceva ce rămâne întipărit în memoria clientului, afisand anunturi in toata reteaua Display (peste 2 mil siteuri)

Remarketing

Oamenii care ți-au mai vizitat site-ul au șanse mai mari să cumpere ceva de la tine. Cu Google Remarketing, targetăm reclamele către oameni care te cunosc deja.

Youtube

Aproape 5 miliarde de filmulețe sunt urmărite pe Youtube în fiecare zi. Pe Youtube îți promovăm businessul in filmuletele relevante pentru audiența ta în doar câteva secunde.

Shopping Ads

Prin Shopping Ads afișăm anunțuri cu imagini în rețeaua de căutare, crescând astfel rata de interacțiune cu produsele pe care le oferi.

Cuvinte cheie

Folosim tooluri dedicate pentru a determina volumul de cautari si alegem cuvintele cheie potrivite pentru produsele sau serviciile pe care le oferi.

Creare anunțuri

Concepem anunturi publicitare, creative si relevante si ne asigurăm că vor rămâne în memoria potențialilor tăi clienți.

Destinații de plasare

Determinăm care sunt cele mai bune destinații de plasare în funcție de segmentul de piață căruia te adresezi.

Optimizare costuri

Monitorizam performanta campaniilor, ajustam bugetele si sumele licitate cu scopul de a maximiza rezultatele si de a reduce costurile

Hai cu noi în prima pagină Google!

Să începem...

Digital Marketing Centrat pe Soluții personalizate bazate exclusiv pe campanii PayPerClick, focusate pe ROI (Return of Investment), eficientizarea bugetului și creșterea ratei de conversie.

  • contact@adspro.ro
  • Aeroportului 1d
  • 0741 310 510