Facebook Ads

Avantajele promovării pe facebook

În 2020, 2.6 miliarde de oameni utilizează lunar Facebook. Peste 60% din toți utilizatorii de Internet din lume sunt pe Facebook. Prin urmare, dacă vrei să-ți promovezi produsele sau serviciile, aceasta este rețeaua de socializare pe care s-o faci.

Majoritatea clienților tăi sunt pe Facebook

Peste 60% din toți utilizatorii de Internet folosesc Facebook. Prin urmare, dacă vrei să le spui despre businessul tău, acolo este cel mai probabil să îi găsești.

Reclamele Facebook sunt printre cele mai ieftine de pe piață

Spre deosebire de campaniile prin canale tradiționale de marketing (TV, radio, panouri publicitare), Facebook-ul oferă oportunități colosale de reach pentru un preț modic

Te promovezi rapid și eficient

Campaniile de pe Facebook sunt implementate rapid și au rezultate aproape imediate. Pentru că oamenii petrec un timp îndelungat pe rețea ,ai toate sansele sa ajungi la publicul tau tinta.

Este foarte clar direcționat și măsurabil

Cu ajutorul uneltelor oferite de Facebook, poți transmite reclamele tale grupului tău țintă. Apoi, poți analiza rezultatele și ajusta strategia de marketing în concordanță ele.

Crești awarnessul brandului tău

Brandul tău va intra în atenția publicului prin intermediul reclamelor pe Facebook. În plus, cu o doză de creativitate și gândire nonconvențională, poate deveni chiar viral.

Relația ta cu clienții devine mai personală

Prin engagement, devii mai apropiat de publicul tau. Comentariile, like-urile și distribuirile/share-urile vor crea o relație mai intimă cu potențialii tăi clienți.

Există mai multe tipuri de campanii disponibile prin intermediul platformei, cu rezultate variate – Awarness, Consideration, Conversions

Traffic Ads

După cum îi spune și numele – aducem trafic. Pe site-ul sau pe aplicația ta, trezim interesul oamenilor de a ieși de pe Facebook și de a intra pe ceea ce promovezi tu.

Conversions Ads

Convertim click-urile în conversii – adică în înregistrări, produse adăugate în coș și vânzări. În funcție de obiectivele tale, convertim un simplu consumator într-un client de-al tau.

Brand Awarness

Având în vedere că peste 60% din utilizatorii de Internet sunt pe Facebook, este important să fii cunoscut pe aceasta rețea. Prin brand awareness, audiența ta se va familiariza cu tine, valorile tale și produsele sau serviciile pe care le oferi.

Lead Ads

Multe persoane interesante se pierd în procesul de cumpărare pentru că trebuie să completeze formulare plictisitoare. Cu Facebook Lead Ads, persoanele care vor să se înscrie pentru serviciul sau produsul tău sunt doar la un click distanță.

Video Ads

Creativitatea nu trebuie să se oprească la formatul de imagine sau de text. Cu ajutorul filmulețelor, îți aducem businessul la viață și creăm un impact mult mai puternic.

Instagram

Instagram este deținut de Facebook încă din 2012, deci brandul tău poate fi cunoscut pe multiple rețele de socializare, la fel de simplu. Pentru că interacțiunile diferă pe cele două platforme, campaniile tale vor fi personalizate corespunzător – pentru Instagram, totul va fi mai vizual, scurt și de impact.

Tip campanie

Analizăm businessul, competiția și strategiile precedente de marketing . Vedem care este publicul tău țintă, care sunt obiectivele tale și determinăm tipul campaniei care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale.

Criterii audiență

Ne folosim creativitatea, experiența și pasiunea pentru performanță ca să transmitem publicului ceea ce e mai important – ce business fain ai. Alegem criteriile de audiență, adresându-ne doar oamenilor interesati de ce oferi.

A/B Testing

Verificăm constant cum dau randament campaniile și le ajustăm corespunzător. Cu A/B testing, aflăm ce se potrivește cel mai bine pentru publicul tău, alegând din mai multe tipuri de abordari. Audiența decide ce vrea

Scalare

La finalul campaniilor, tragem linie și vedem ce rezultate avem. Apoi, ducem tot procesul la următorul nivel. Folosim ce a funcționat bine și implementăm în noi campanii – mai complexe, mai eficiente, mai profitabile pentru tine.

Hai să transformăm orele pierdute pe social media în câștiguri pentru afacerea ta!

Digital Marketing Centrat pe Soluții personalizate bazate exclusiv pe campanii PayPerClick, focusate pe ROI (Return of Investment), eficientizarea bugetului și creșterea ratei de conversie.

  • contact@adspro.ro
  • Aeroportului 1d
  • 0741 310 510